Ny höst, nya planer

Nu är hösten på väg. Jag har inga utställningar inplanerade eftersom jag just nu är lite mer uppbokat än jag hade tänkt mig. På sikt ska vi meritera katterna, men just nu måste jag fokusera på andra saker. Det ska vara roligt att ställa ut! Det är inte roligt om man känner sig jäktad och stressad. Då är det bättre att ta en paus. Vi får se, det finns ju risk att jag inte kan hålla mig borta…

I varje fall. Vi har nya planer. Tanken är att Nessa ska paras med en tjusig hane och få lite bebisar. Jag hoppas och ber till gudarna att det blir bra, för jag tror jättemycket på den här kombinationen och längtar oerhört!
Iggy har parat ett par honor utanför katteriet. Vi får se vad det blir av med det, men jag hoppas det går bra och att alla involverade är nöjda. Iggy är en fantastisk kille, men han ska faktiskt få bli kastrat relativt snart. Relativt. Vi får se, han är inte ett dugg jobbig som hane ännu, men han förtjänar lugn och ro, han också.

This entry was posted in Skrivet. Bookmark the permalink.