En uppdatering om pausen

Jag har börjat rida igen, och jobbar extra medan jag läser på universitetet för att på sikt kunna plocka ut min examen. Det vore skönt att bli klar nu. Jag tog ju ett sabbatsår mitt i, och jag kan ärligt säga att jag ångrar det lite nu. Annars hade jag ju varit klar nu!

Angående katterna så har vi 4 hemma: Zaza, Yatzy, Caila och Jackie. Jag är väldigt fäst vid dem alla fyra, och trots att tanken var att Jackie skulle flytta, men det krävs ett fantastiskt hem för att jag ska släppa henne. Jag hade en tjej på tråden som troligtvis hade varit perfekt, men hon bor långt bort och hjärtat blöder. Då tar det lite tid, och folk tappar intresset. Jackie är den enda katt jag har kvar efter Iggy, eftersom han flyttat till Göteborg och bengalen Freya. Iggy är en av de mest fantastiska katterna i världen, trots att han är ganska egen, knasig och ibland knepig. Nessa kommer övergå i fodervärdens ägo snart, och trivs bra där. Hon är så glad att slippa bo med alla andra bitchiga fertila katter, och jag tror att mina andra bitchiga fertila tanter känner samma lättnad. Nessa är en fantastisk katt, men hon gillar inte stora kattgrupper, och jag kommer nog alltid ha en ”stor” kattgrupp.

This entry was posted in Skrivet. Bookmark the permalink.