Fodervärd och samarbetspartner sökes

Vi kommer inom överskådlig framtid få hem en till katt, och letar nu en fodervärd till en fantastisk individ. Tyvärr kan man inte ha hur många katter som helst hemma, eftersom jag vill att varje individ ska få så mycket tid och engagemang att denne kan utvecklas till sin fulla potential. Jag söker någon som vill samarbeta med mig, och driva aveln framåt samtidigt som fodervärden erbjuder ett tryggt och kärleksfullt hem. Jag söker någon som delar min ambition, och som vill stå i tätt kontakt. Jag kommer alltid att finnas tillgänglig, och erbjuda all hjälp jag möjligtvis kan. Att vara fodervärd är ett stort ansvar, men också väldigt givande. Jag ser gärna att ni bor i Stockholm eller Uppsala. Intresserad? Maila mig på sandra@angelsco.se och berätta mer om dig själv och din ambition, livssituation och det liv du kan erbjuda min katt.

This entry was posted in Skrivet. Bookmark the permalink.