CH S*Angels Co. Caila the Keeper JW

Namn: CH S*Angels Co. Caila the Keeper JW
Kallas: Caila, Tjockis, Muppkatt!
Född: 2011-12-10
EMS: SIA f
Far: Mockfjärdingens Jungle Jack (SIA d)
Mor: La Bell Yatzy
Stamtavla: FindUs

Caila är min första egenuppfödda kattunge som stannar hemma, och egentligen skulle hon inte ens göra det. Hon skulle flytta ut på foder. Det var bestämt på förhand. Vid fem veckor var jag så kär i henne att tanken på att se henne flytta… Nä, hon får stanna hemma.

Caila är född störst i kullen på över 110 gram, och är också den som maskade ut först. Hon åt mest redan från början, och har under de första sex veckorna vägt nästan 200 gram mer än resten av kullen. Därför kallas hon ibland för tjockis. Hon växte dock upp och blev en högbent och stor dam!

Caila är en fantastisk katt med mycket åsikter, och en del som är lite kära i henne. Bland annat har hon en bonusmatte som alltid hjälper mig vid utställning (när jag jobbar). Utställningsmässigt har det gått helt fantastiskt för denna lilla tjej! Efter sex utställningsdagar i klass 12 har hon förärats den fantastiska titeln Junior Winner! Det här är min prinsessa, och över henne är jag mycket mycket stolt!

Caila är mamma till vår E-kull. Vi får se om det blir några fler bebisar efter henne, men hon var en duktig mamma till sin kull. Det är bara matte som anser att 7 kattungar är lite mycket åt gången…

 

Foto: Malin Lundholm